Mer om Lina & Joakim

Lite om mig, Lina
33 år och uppväxt med hund (en flat/labbe/schäfer/boxer-mix som hette Vicky). När jag var yngre var alltid musiken mitt största intresse så hundintresset växte inte till något större just då. 
Jag bodde i Sandviken tills jag var 23, sedan reste jag runt en del i världen. Jag bodde i Stockholm under ett år, sedan England och efter det tillbaka till Sandviken igen. Jag hade ingen riktig fast punkt på några år, så att skaffa hund passade inte in i livet just då. Efter en kort tid i Sandviken flyttade jag åter igen till Stockholm, träffade Joakim och jag började slå rot.

Efter att ha jobbat mestadels som servitris under åren efter gymnasiet med stress, slit och magsår som resultat började jag fundera över vad som faktiskt gör mig glad. Restaurangbranschen passade inte mig, så jag bytte så småningom jobb och jobbade i butik ett tag. Under tiden växte frågan vad jag vill göra med mitt liv. Jag längtade efter att ha hund och vi började vara hundvakt åt en fransk bulldog. Jag åkte med henne på hundläger och letade utbildningar inom hund och bestämde mig för att utbilda mig till hundinstruktör. Jag anmälde mig till instruktörsutbildningen på Hundens Hus i Stockholm. Jag hade fastnat för staffen som ras och vi bestämde oss för att det äntligen var dags att köpa vår egen vovve! Efter lite letande hittade jag Veilabakkens Kennel, som på en gång kändes helt rätt! – och till sist fick vi hem vår älskade Vira!

Jag är nu diplomerad hundinstruktör och har också gått hunddagisutbildning.
Jag jobbar som butiksansvarig på Hundaffären i Stockholm och har även under en period varit ansvarig på hunddagiset som tillhör butiken.

Lite om mig, Joakim
34 år och uppväxt med hund (Pyret och Daisy, båda foxterriers). Jag är inte lika “nördig” i mitt hundintresse som Lina är, men jag är mycket engagerad i vår uppfödning och allt vad det innebär!

Dessutom är jag Viras och Lavas älskade husse och jag sköter hemsidan och allt det tekniska som min bättre hälft inte mäktar med 😉